Kush është vajza në foto do mbeteni gojë hapur kur ta kuptoni

Kuriozitet

Është ndër aktoret më të pëlqyera e më të dashura për publikun shqiptar.

Ajo i ka ndenjur besnike botës së aktrimit për vite me radhë, duke u shfaqur gjithmonë energjike dhe mjaftë pozitive.

Ajo është Shengyl Ismajli,e cila gjithashtu veçohet edhe për pamjen e saj, e cila me fizikun që ka duket se vetëm po përtërihet.

Këtë mund ta vërtetoni me anë të ndryshimit të ri që ka bërë, duke shkurtuar flokët

Kaq e bukur dhe me stil po duket, duke ka ndryshuar totalisht pamjen e saj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *