Kur merr fund pandemia? Pëllumb Pipero jep lajmin e shumëpritur dhe kush nuk duhet ta bëjë vaksinën

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një ditë pas beri vaksinen, mjeku Pëllumb Pipero, në emisionin ‘Wake Up’ foli për rëndësinë e procesit te va.ksinimit për frenimin e këtij virusi. Ai përmendi edhe kategoritë që nuk duhet ta marrin va ksinën.

Unë mendoj që personat që e kanë kaluar dhe kanë mbrojtje të mjaftueshme antit.rupash, nuk kanë arsye që të va ksinohen. Nuk e kanë të nevojshme dhe të rekomandueshme.

Përveç fëmijëve deri në moshën 18 vjeç dhe grave shtatzëna, të gjithë duhet ta marrin va ksinën”, sqaroi Pipero.

Unë mendoj që fundi i marsit do fillojë të flasë ndryshe, jo vetëm për Shqipërinë, por ndoshta edhe për Europën edhe më gjerë, për gjithë botën. Pra do të fillojë të sh uhet gra.dualisht pa.ndemia.

Normalisht bishtat e pan demive janë të gjatë, zgjasin ndonjëherë deri në 6 muaj, por unë besoj fort që fundi i marsit do të na gjejë më të relaksuar. Besoj vera do na gjejë shumë më të lirë”, theksoi mjeku Pipero.

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *