Kryeministri Jep Lajmin E Madh Për Shqipërinë, Çfarë Do Ndodhë Deri Në Date 7 Janar

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një lajm i rendesishem ne Shqiperi sa i perket pandemise.

Ne stadiumin “Air Albania” do vendosen të gjitha ekipet që do bëjnë vaksinimet kundër Covid-19. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Shumë shpejt do t’ju imunizojmë”, iu drejtua Rama mjekëve e infermierëve teksa ishte i pranishëm në spitalin Infektiv.Me ministren kemi filluar të adaptojmë një projekt tek stadiumi “Air Albania” për të vendosur ekipet që do bëjnë vaksinimin. Sepse në mjediset e hapura është më mirë.

Po bëjmë një projekt shumë të bukur dhe do te jetë gati në fillim të janarit dhe shumë shpejt do tju imunizojmë juve dhe pastaj hap pas hapi te tjeret”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *