Kjo është përbërja e cila pastron mushkëritë tuaja : Një lugë në mëngjes esëll dhe në darkë përpara se të hani

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Të gjithë janë të njohur me rrez. iqet që vijnë nga pirja e duhanit, e sërisht vazhdojnë të tymosin duke pretenduar se ajo cigare i qetëson. Nëse prej disa vitesh me rradhë jeni duhanpirës, dëmi që i keni bërë rrugëve respiratore ëstë shumë i madh, por jo i pakhyeshëm.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo laj.min e plo.te me posh.te ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *