Këngëtarja 36-Vjeçare Gjendet E Vd Ekur Në Shtëpi

Uncategorized

Një nënë e re është gjetur e v ra.rë me katër pl.agë th.ike në gj oks në shtëpinë e saj në Brazil, ndërsa djali i saj 7 vjeçar është zh.dukur.Franciane Costa Simioni Dourado de Oliveira kishte publikuar një mesazh drithërues në Facebook ku shkruhej: Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Je i gjallë, je i vd.ekur, gjërat vazhdojnë përpara, transmeton gazeta ditore.I dyshuar për vr a.sjen e saj besohet të jetë partneri i këngëtares, i cili nuk ndodhej në shtëpi kur erdhën autoritetet, por oficerët gjetën një th.ikë, një celular dhe një kartë identiteti që i përkisnin atij.

Gjithashtu edhe djali shtatë vjeçar i Franciane nuk ishte në shtëpi dhe një kërkim masiv ka nisur për të gjetur atë dhe partnerin e saj.
Franciane ishte këngëtare amatore dhe gjithashtu agjente pronash të patundshme, ajo kishte më shumë se 650 ndjekës në Instagram, dhe postonte rregullisht muzikën e saj në YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *