Kapet në kamera: Çka i ndodhi pacientes pasi mori vaksinën kundër COVID-19

Uncategorized

Një kanal televiziv ‘News channel abc’ në Amerikë, ka publikuar një storie ku shihet një infermiere e cila ka pranuar që ta vaksinohet.
Mirëpo, reagimet nuk ishin ato që priteshin.

Infermierja filloi të kishte marramendje dhe dhimbje koke, të cilat më pas u shoqëruan me alivanosje.
Pasi u këndell, ajo filloi të jepte intervistë për ndjesinë që i shkaktoi vaksina, mirëpo, nuk mund t’i lidhte dy fjalë.
Infermierja ndaloi përsëri, pasi, përsëri e kapi kokëdhimbja dhe u alivanos sërish. Shty,pe rek.lam.en per ta shikuar videon e plo.te..

shiko ketu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *