Ja pse disa njerëz me Ko-rona! nuk kanë simpttoma, ndërsa të tjerë e kalojnë rëndë!

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Dy studime të tjera të fundit të botuara në revistën Science, kanë përfshirë gjithashtu interferonin me rastet e pacientëve me ko vi d, që lidhem me mutacione gjenetike dhe një çrregullimi autoimun që ndikon në prodhimin e tij. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Eksperti Jean-Laurent-Casanova, i cili kreu studimin nga Universiteti-Rockefeller zbuloi se mungesa e interferonit ishte shkaku i gati 15% të rasteve kritike ndaj ko vi d.

“Shpresoj që nëse jepet në dy, tre, katër ditët e para të infe-ksionit, interferoni do të funksionojë, sepse në thelb do të siguronte molekulën që pacienti nuk e prodhon vetë.”
Studiuesit thonë se nevojiten studime të tjera më të thelluara për të pasur në të ardhmen një trajtim që t’i japë fund fataliteteve,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *