Italia me ne fund jep lajmin e madh ja cfare konfirmon

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Në aeroportet italiane mbërrijnë 469.500 dozza reja të vakssinës së Pfi zer Bio Ntech që është dhe kuota javore që shtëpia farmaceutike do sjellë në Itali deri në furnizimin e plotë me 26.9 milionë vak/sinave.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Komisari për emergjencën shëndetësore, Domrnico Arcuri, informon se deri më sot në Itali janë vak/sinuar 8361 persona, baras me 86% të 9.750 dozave të para të mbërritura tre ditë më parë, më 27 dhjetor.

Vak/sinat e mbërritura sot në aeroportet italiane do të shpërndahen me furgonë me aparaturat speciale frigoriferike në 203 qendrat e vaksinimit në gjithë territorin kombëtar.

Çdo flakon vak/sine përmban 6 doza, ndërsa çdo dozzë për çdo person është baras me 0.3 mililitër vak/sinë, shkruan ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *