ITALIA drejt Karantinës si më parë, Mbyllen Lombardia e Milano, Ja Detajet çfarë pritet të ndodhë…

Lajme

MILANO- Konsullata e Përgjithshme e Shqipërisë në Milano ka lajmëruar të gjithë qytetarët shqiptarë se do të jetë e mbyllur deri në datë 3 dhjetor pasi Milano dhe Lombardia janë mbyllur për shkak të rritjeve të shifrave të COVID-19. Në njoftimin e Konsullatës Shqiptare në Milano thuhet se ajo të do funksionojë vetëm për rastet urgjente, ndërkohë shërbimet e tjera .Shtype reklamen dhe vazh.do lexo lajmin e plo.te me poshte ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *