Ishte E Bukur Si Yll , Ndahet Nga Jeta Në Moshë Të Re Punonjësja E

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ka ndërruar jetë në moshë të re punonjësja e marketingut të Radio Plus në Kosovë, Donika Restelica. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Lajmi e ka bërë me dije “Radio plus”, teksa i ka shprehur ngushëllime familjarëve, miqëve dhe kolegëve për humbjen e madhe.

Nuk është bërë me dije shkak që ka ndërruar jetë e reja. “Me dhimbje të thellë e kemi pranuar lajmin për vd ekjen e Donikës, e cila ishte një punëtore e përkushtuar dhe kolege e jashtëzakonshme. Kontributi në Radio Plus, i Donikës do të vlerësohet gjithnjë. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Stafi i Radio Plusit shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së Donikës, dhe miqve e të afërmve të saj. Donika Restelica, do të mbetet gjithmonë një ndër punëtorët që ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në zhvillimin e Radio Plusit,” thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *