“Ishim me shpejtësi, ma kina del nga rruga dhe..”, zbulohet aks identi ku u përfshi Edi Rama

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Në emisionin “Fol me mua”, Presidentja e Federatës së Motoçiklizmit Julinda Dhame tregoi një nga momentet e vështira , ku së bashku me Edi Ramën dhe Endri Fugën po udhëtonin drejt Fierit, nga shpejtësia e madhe dhe lagës htira ma kina doli ja shtë rru ge. Ajo shp rehet se ishte fat që ishin gja ll pas asaj çfarë ndodhi. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Ne në kohën e fushatës në 2012 patëm një aks ident me ma kinë edhe rastësisht kryetari i partisë në atë kohë që është edhe tani faktikisht ishte në makinë me ne. Unë kam qenë me Endri Fugën në makinë edhe me dy persona të tjerë dhe kishim shofer një shokun tonë.

Kemi qenë duke shkuar në Fier në një takim elektoral dhe aty po ecte me shpejtësi shumë të madhe, ndërkohë që binte shum ë shi dhe makina na nxje rr jash të rr uge dhe shyqyr Zotit i shte fat dhe na ra vetëm go ma dhe patëm një prob lem tjetër, them ishte fat realisht që ne ishim gja llë në atë moment.

Edhe aty filloi të më gërthiste mua Edi Rama se ti e ke faj in se ti bën gara me kta, kta të shofin ty ecin shpejt prej teje edhe domethënë në një farë mënyre mu sul mua sikur isha unë, ndërkohë ishte ai që i thoshte ecim shpejt se jemi vonë edhe unë vetëm qeshja sigurisht edhe i thashë mos fol kshu se duhet ta mësosh mak inën, ta dish ti makinën si i jepet pastaj të ak uzosh dhe atë vetë që i dha makinës jo më mua që unë isha pasa gjere.

Mezi e mblodhëm veten, me thënë të drejtën ishte fat shumë i madh për ne. Sot e kësaj dite nuk e di makinën, nuk i jep mak inës kshuqë duhet ta më sojë”- tha Dhame. /faxweb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *