Infermierja I Jep Fëmijës Vëllain E Porsalindur, Por Ndodh Diçka E Papritur (VIDEO)

Uncategorized

infermierja i jep fëmijës vëllain e porsalindur, por ndo,dh diçka e papr,itur (VIDEO)
Vëllai i vogël sapo ka lindur dhe infermierja ia jep foshnjen vëllai të madh për ta njohur.

Jo menjëherë por foshnja sapo fillon të qajë, vëllai i madh te,rro,ri,zohet dhe re,agon në këtë mënyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *