Infektologu Kanadez: Kjo Është Ajo Që Më Frikëson Më Shumë Nga Koron,avirusi

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

“Unë jam mjek dhe specialist i sëmundjes infektive. Unë kam parë pacientë të sëmurë çdo ditë për më shumë se njëzet vjet”, vetëprezantohet kështu Abdu SharkaWy, një infektolog i mirënjohur kanadez, i cili thotë se është i frikësuar nga humbja e arsyes dhe përhapja e një vale paniku në masë.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Kam punuar si në spitale luksoze urbane so në zonat më të varfëra të Afrikës. HIV-AIDS, hepatiti, tuberkulozi, SARS, fruthi…, ka pak prej epidemive të njohura me të cilat nuk kam qenë i ekspozuar ndaj tyre. Dhe me përjashtim të SARS-it, pak prej tyre më kanë bërë të ndjehem i prekshëm apo i frikësuar”, thotë ai.

“Nuk kam frikë nga COVID-19. Unë jam i frikësuar nga implikimet e një ‘agjenti të ri infektiv’ që po përhapet në botë. Sigurisht, jam i shqetësuar për njerëzit e moshuar me shëndet të varfër ose në rrethana të një shërbimi të dobët mjekësor, të cilët do të preken në mënyrë disproporcionale nga ky përbindësh i ri. Por nuk më tremb COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *