In.Cident Në Avion, Gruaja Rr.Eh Burrin Se Po Shihte Një Femër Tjeter, Por…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ja bëri bo rxh dhe nuk iu durua më por e bëri rezil në mes të njerëzve.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Bëhet fjalë për një grua e cila ia ka “shëtitur dorën” burrit në sy të pasagjerëve të avionit ku kishin hipur pasi, sipas saj, ai po shihte një grua tjetër.

Në videon e shpërndarë në rr jet, e cila tashmë është bërë virale, dëgjohet zëri i një gruaje duke deb atuar me partnerin e saj.

Zë nka sa vjen e përshkallëzohet ndërsa pasagjerët dëgjojnë të habitur.

Në një moment gruaja e ‘xhin dosur’ fillon ta ngrejë më shumë zërin dhe partneri çohet nga sedilja. Pikërishte në atë moment ajo e ndjek mbrapa dhe ia për plas laptopin në kokë. Të dy u dety ruan të zbrisnin nga avioni për prishje të qetësisë dhe për përdorim të fjalëve të pa sjellshme në bord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *