I FUNDIT/ Sa do të zgjasë Ko.vi.d? Mjeku Kalo bën parashikimin befasuese, Ja kur pritet të ketë një valë të…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Sipas Kalos pritet që pandemia e shkaktuar nga ko vi d të zgjasë deri në 2 vite, ndërsa sipas mjekut në javën e tretë të Janarit pritet që të kemi një shtim të rasteve me ko vi d, duke qenë se në periudhat e festave janë shtuar më shumë kontaktet mes qytetarëve.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Unë kam rret 40 vite që punoj në spittal, dhe kam përjetuar shumë epidemi, por jo pandemi të kësaj shkalle. Është një pandemi e cila na zbulon shumë enigma me të cilat ne nuk jemi ndeshur më parë. Mjekët infekssionistë ndeshen me frikën dhe me rrezzikun e infekktimit në çdo sekondë të punës së tyre.

E rëndësishme është që në këtë periudhë ne kemi një ulje të rasteve dhe të shtrimeve në spital, por kjo është relative, pasi për shkak të shtimit të kontakteve, mund të ketë një rritje të rasteve sërish në javën e dytë dhe të tretë të Janarit.

Po të nisemi nga gri pi spanjoll, padndemitë e kësaj natyre zgjasin nga 18 deri në 24 muaj, infeksioni nga sars cov mund të zgjasë përjetë, por mund të ketë shfaqje të tyre në vatra të vogla. Unë i përmbahem, principit të 18-24 muajve”, u shpreh Kalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *