Hoxha Nga Mitrovica Pajton Çiftin E Ndarë Tash E 17 Vite

Uncategorized

Ho xhë Fatmir Latifaj nga Mitr ovic a, i njohur për pajtimet që kryen njerëzve anë e kënd Kosovës, ka kryer sot pajtimin e radhës.

Në ditën e Ash ures, ditë e veçantë në kalendarin Is lam, ho xha nga Mitr ovica ka pajtuar një çift të ndarë pas plot 17 vitesh nd arje.

“Me datën 29.08.’20 në ditën e fitores së Musa ut ale jhis sel am kundrejt Fira onit simboli i zu ll umit dhe ti rani së arrita t’i pajtoj & bashkoj çiftin bashkëshortorë pas 17 vitesh ndar je… Vërtet emocionet dhe lotët n’a vërshuan kur fëmijët i përqafuan prindërit e nd arë pad rejtë sishtë…”, ka shkruar hox ha nga Mitrovica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *