HARROJENI Gjermaninë, ky është shteti i FUQISHËM që ka hapur dyert e PUNËSIMIT për 340 mijë emigrantë

Uncategorized

Prej disa vitesh tashmë, Gjermania është destinacioni më i kërkuar nga shqiptarët dhe emigrantët e vendeve të ndryshme për të jetuar.

Pasi shteti gjerman hapi dyert për punësimin e emigrantëve, një gjë të tillë ka bërë edhe një vend tjetër me një zhvillim shumë të madh. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Japonia vuan nga një mungesë e theksuar e punëtorëve, e cila ka sjellë që qeveria të marri vendimin për të hapur dyert për 340 mijë emigrantë.

Shteti japonez është një nga vendet me ekonomi më të fortë, por numri i lindjeve është pakësuar shumë dhe popullsia e saj po plaket me ritme të shpejta.

Si pasojë, qeveria e drejtuar nga Shinzo Abe ka përgatitur disa ditë më parë një paketë masash që favorizojnë hyrjen dhe punësimin në Japoni nga vendet e Azisë Juglindore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *