Hapja E Kufijve: Rimerret Prap Vendimi I Hidhur Dhe Ja Çka U Vendos

Kuriozitet

Hapja e kufijve: Rimirret prap vendimi i hidhur dhe ja çka u vendos. Mbase eshte e cuditshme sepse te dy keto vende nuk mund te vizitojne vendet e Bashkimit Evropian. Hapja e kufirit, kryeministri Rama jep lajmin që prisnin të gjithë shqiptarët sepse vetem per vendet e ballkanit eshte mbyllur kufiri.

Po zhvillohet mbledhja e përbashkët e dy qeverive, të Shqipërisë dhe të Kosovës, ku Rama tha se duhet të hiqet kufiri mes dy vendeve. Kosova me doganë në portin e Durrësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *