Greqia Merr Vendimin E Papritur Për Shqiptarët, Pak Orë Para Se Rama Të…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Greqia shtyn sërish masat kufizuese me Shqipërinë. Ministria e Mbrojtjes së Qytetarëve të Greqisë tha se kufizimet do të vijojnë të jenë në fuqi deri më 21 Janar, në kuadër të parandalimit të përhapjes së Covid-19.Kufiri mes Greqisë dhe Shqipërisë do vazhdoj të konsiderohet i mbyllur, dhe si pasojë nuk lejohet asnjë lidhje me linja taktike qoftë tokësore qoftë detare. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Autobusët, makina me targa shqiptare dhe anije e kanë të ndaluar të hyjnë në Greqi.Lidhja ajrore bëhet vetëm mes aeroportit Nën Tereza dhe El. Venizelos-Ndalohet hyrja në Greqi e qytetarëve shqiptar që duan të vijnë në Greqi për arsye turistike apo vizite. Ndalohen personat me pasaportë shqiptare, apo me 90 ditorëshin.

Në Greqi lejohet të hyjnë vetëm personat që kanë leje qëndrimi ose nënshtetësi Greke. Për të gjithë personat që do hyjnë në Greqi, pavarësisht nënshtetësisë apo mjetit që udhëtojnë (avjon, autobus , makie etj) duhet të plotësojnë 24-48 orë përpara mbërrijtes në Greqi, Formularin PLF.Për të gjithë personat që do hyjnë në Greqi, pavarësisht nënshtetësisë apo mjetit që udhëtojnë është e nevojshme të paraqesin Test negativ RT-PCR që duhet të jetë bërë deri në 72 orë përpara nisjes për në Greqi.

Për të gjithë personat që do hyjnë në Greqi nga Shqipëria pavarësisht nënshtetësisë apo mjetit që udhëtojnë duhet të bëjnë karantinë 7 ditore në shtëpinë e tyrePikat kufitare do punojnë çdo ditë nga ora 7.00 deri në orën 23.00 Nga Pika kufitare e Kakavijës do lejohet të kalojnë deri ne 750 veta. Kapshtica do jete mbyllur.Të gjithë pasagjerët që do lëvizin jashtë Greqisë duhet të plotësojnë dhe PLF 24 orë përpara udhëtimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *