Godet Hoxhaj: Ja çfarë i Kërkon Albin Kurtit

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Kandidati për kryeministër nga rradhët e PDK-së, Enver Hoxhaj ka kritikuar Albin Kurtin se i mungon programi për zhvillimin e Kosovës. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Hoxhaj thotë se Kurti ka frikë për të debatuar me të, dhe se ai është rrezik për Kosovën, përcjellë Gazeta Blic.“Albin Kurti është rrezik për Kosovën e nuk ka program as për politikë të jashtme. Ai ka frikë për të debatuar me mua.

Unë e ftoj përsëri në debat. Jemi e vetmja parti me program për rimëkëmbje dhe për ringritjen e Kosovës si shtet”, deklaroi ai kur ishte duke treguar progrmain e PDK-së për Politikën e Jashtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *