Glauk Konjufca bën Deklaratën e Papritur, Ja çfarë thotë ai

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ish-Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjufca, është deklaruar në lidhje me vendimin për hapjen e Ambasadësë së Kosovës në Jerusalem, shkruan Reporteri.net. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Konjufca ka thënë se nëse BE kërkon zhvendosjen e Ambasadës diku tjetër atëherë ky vendim duhet të rishqyrtohet.
Konjufca ka thënë vendimi për hapjen e Ambasadës së Kosovës në Jerusalem ka qenë politikë jo e mençur e ish-kryeministrit Hoti dhe MPJ.

“Ambasada do të mbetet aty ku është deri nëse eventualisht ne kushtëzohemi të mos jetë aty. Nëse gjatë procesit të integrimeve evropiane, BE e kushtëzon hyrja tonë në BE përmes ndryshimit të lokacionit të Ambasadës sonë në Jerusalem, unë mendoj se kjo do të duhej të rishqyrtohej meqe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *