Gjithçka Përpara Kamerave/ Sapo Bëri Vaksinën E Pfizer, Infermieres I Ndodh E Papritura Dhe Bie Në Tokë (Video)

Uncategorized

Një infermiereje në Spitalin Memorial CHI në Tenesi, i ra të fi,kët gjatë një konference shtypi menjëherë pasi mori vak,sinën e zhvilluar nga Pfizer/BioNTech kundër kor,onavir,usit.Shty,pe rek.lam.en dhe shhi.ko vid.eon.

Infermierja Tiffany Dover po fliste në podium për rëndësinë e vak,sini,mit kur ndërpreu fjalën e saj për të thënë: “Më falni, po ndjehem shumë e tru,llosur”.Shty,pe rek.lam.en dhe shhi.ko vid.eon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *