Gjermania jep Lajmin e mirë për Kosovën, Ja Vendimi i fundit

Uncategorized

Informacionet e fundit tregojnë se Gjermania vazhdon të njohë testet për virusin Corona, të bëra në Kosovë – në vendet që janë më të akredituara

Duhet theksuar se personat që kanë me vete një test të bërë me rezultat negativ, mund t’i shmangen karantinimit, , transmeton albinfo.

Gjermania përveç shumë shteteve nga Evropa, ka renditur edhe Kosovën, bashkë me Shqipërinë, në listen e shteteve me rrezik. .Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do lexo Lajmin e Plot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *