Gjendje Shumë Kri,Tike Në Gjermani/ Merkel Jep Lajmin E K,Eq: Ja Përse Do Mbyllemi Deri Në 7 Mars

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Pas orë të tëra negociatash të mundimshme, kancelarja gjermane Angela Merkel dhe liderët e 16 landeve u pajtuan që të zgjasin edhe një herë izo limin. Këtë herë, masat kufizuese do të mbeten në fuqi deri në 7 mars, edhe pse për disa prej tyre do të ketë lehtësime. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Edhe pse e pranuan se kufizimet aktuale kanë arritur ta stabilizojnë disi numrin e infektimeve të reja në Gjermani, variantet e reja dhe shumë më infektuese të kovidit janë kthyer në shqetësimin për Berlinin zyrtar. Merkel ritheksoi synimin për ta ulur inc idencen në shkallë kombëtare nën 50. Parandalimi i një vale të tretë të virusit, u shpreh kancelarja, ka sot përparësinë kryesore dhe me shifrat aktuale, shtamet e reja të Sa/rs C/ov 2 mund të çojnë shpejt në një rritje eksponenciale të rasteve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ekzekutivi gjerman thotë së nuk i mbetet zgjidhje tjetër pervecse të zgjasë izolimin për të shmangur një rikthim më forcë të sëmundjes, dhe t`i lehtësojë tani masat vetëm për t`i shtrënguar më vonë sërish. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Gjendje Shumë Kri,Tike Në Gjermani/ Merkel Jep Lajmin E K,Eq: Ja Përse Do Mbyllemi Deri Në 7 Mars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *