Gjenden armë të UÇK-së në Bllacë (VIDEO)

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Më 24.01.2021 pas informatave paraprake se në fshatin Bllacë, në afërsi të kufirit me Kosovën ka të groposura lloje të ndryshme të armëve dhe municionit të cilat rrjedhin nga viti 2001, policia ka gjetur një sasi armësh të llojeve të ndryshme dhe disa predha. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Merren masa për zbardhjen e plotë të rastit, për më shumë shikoni edhe pamjet e publikuara nga ministria.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *