Fantastike/ Zvicra nuk kërkon teste për shqiptarët, prej tani mund të lëvizin lirshëm, ja detajet

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Siç dihet, kushdo që hyn në Zvicër dhe ka ardhur nga një zonë e rrez-ikshme për ko vi d, duhet të qëndrojë në karantinë për dhjetë ditë,Kjo aktualisht vlen për shumicën e shteteve të Ballkanit. Shtetasit e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut, serbise. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Edhe më tej mund të udhëtojnë pa problem në Zvicër, Duhet theksuar se personat që udhëtojnë nga këto vende në Zvicër nuk kanë nevojë të kenë testte negattive dhe nuk do të futten në karanttinë.

Nga ana tjetër, Mali i Zi është vendi i vetëm nga Ballkani Perëndimor që është në listën e vendeve të rrezi-kuara, që do të thotë se shtetasit e Malit të Zi, apo perosnat që udhëtojnë në Mal të Zi, me të kthyer në Zvicër duhet të futten ne karanttin 10 ditor.
Testi nuk i shpëton nga karantinimi. Në vazhdim e keni listën e vendeve dhe rajoneve që në Zvicër konsiderohen si të rrezi-kuara,percjell ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *