Fantastike/ Në Gjermani pritet të ndahen ndihme nga 300euro për secilën familja që ka 2 ose

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Fantastike/ Në Gjermani pritet të ndahen ndihme nga 300euro për secilën familja që ka 2 ose më shumë femijeMadje më e lartë se shuma maksimale që pritej më parë eshte nje ndihme per te gjithe dhe nje shprese per vendin Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Angela Merkel thote se:“Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitet 2020/2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”.

Angela Merkel thote se: “Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitet 2020/2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *