Erdogan Jep Mesazhin E Madh Për Vitin 2021, Ja Çfar Pritet Të Ndodhë..

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Në postimin që bëri në Twitter, Presidenti Erdogan tha se në vitin 2020, i cili ishte një vit që kaloi nën ndikimin e pandemise, i ofruan popullit projekte dhe shërbime të çmuara në shumë fusha, kryesisht në atë të shëndetësisë.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ashtu si përherë edhe në vitin 2021 ne do të vazhdojmë të ecin me vendosmëri drejt objektivave, theksoi Erdogan dhe shtoi: “Do të punojmë më shumë për Turqinë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *