Emocionale, Mos E Humbisni- Dy Vajza E Bindin Nje Burre Te Mos K.Erceje Nga Ura Ne Momentin Qe Ai Kishte Vendosur Ti Jep Fund Jetes Se Tij /VIDEO

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Jen Principe dhe Toni Musso po vozisnin për darkë në Los Angeles kur panë një burrë që ecte në një mbikalim të autostradës dhe kishin fr ikë se mund të h idhej.
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kështu që ato u tërhoqën dhe u drejtuan për në mbikalim. Kur arritën atje, burri po v a rej në pa rmak. “Gjëja e parë që thashë ishte, ‘Ne të duam, të lutem mos kë rce”, tha Principe. Kur auto ritetet mbërritën, ata i lanë Musso dhe Principe të kalonin në av antazh. Burri pë rfundimisht la mbikalimin dhe u dërgua në s pi tal, por jo para se të falënderonte gratë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *