Eksperti Italian thote se situata do te permiresohet por me pas do te filloj vala e trete ne muajin…

Uncategorized

Tani “ideali eshte te presim per te kuptuar se si do te shkoje situata, keshtu qe duhet te presim se si do te jene rezultaten e masave te reja dhe te vleresojme shenjat. Por nese situata epidemiologjike nuk permiresohet athere do te jete patjeter e nevojshme te behet izolimi i pergjithshem”, ka thene virologu duke nenkuptuar se masat me te ashpra nuk mund te shtyhen me tej.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Mirepo a jane mjeket te shqetesuar qe kerkojne qe tani mbyllje totale?

Absolutisht jo ka thene Pregliasco pasi nga kendveshtrim i mjekeve vetem nje bllokim mund te riktheje kurben e infeksioneve.

Si perfundim mjeku pranon se “Jane bere shume gabime por tani eshte koha per te gjetur burime per te organizuar sherbime te ndermjetme mes mjekeve te pergjithshem dhe spitaleve, pasi kovidi ka nxjerre ne pah te gjitha dobesite e sistemit tone shendetesor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *