Ekskluzive/ Merret vendimi për mbyllje deri në 17 Janar nga…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Danimarka ka shtyrë me dy javë të tjera mbylljen kombëtare, deri në 17 janar, për të kufizuar përhapjen e kor/onavirus/it në vend pas një rritje të rasteve të regjistruara në muajt e fundit. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Sipas njoftimit të kryeministrit, MetteFrederiksen, situata në lidhje me normat e infe/ksionit, shtrimet në spittal dhe vd./ ekjet është aktualisht “më e rëndë se pranvera e kaluar.

”Me mbylljen e vendit qe filloi në 16 dhjetor, shkollat, qendrat tregtare, restorantet, baret dhe të gjitha dyqanet që konsiderohen jo thelbësore do të qëndrojnë të mbyllura.

Danimarka dje regjistroi 2621 raste të reja dhe 28 shtrime në spital. Një rekord prej 900 pacientësh janë aktualisht të shtruar në spittal,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *