Edi Rama bën njoftimin e rëndësishëm: “Na ndajnë edhe pak ditë”

Uncategorized

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se me datë 10 dhjetor nisin aplikimet për thirrjen e III-të, të Programit IPARD II në mbështetje të zhvillimit të bujqësisë dhe zonave rurale. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Vazhdoni të bëheni pjesë e kësaj nisme mbështetëse dhe nëse s’e keni bërë deri tani, ky është momenti juaj”, shton më tej Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *