E tme.rrshme! 6 Motorista futen me motorë brenda qendrës tregtare për të pla.ckitur (Video)

Kuriozitet

Ky është një moment sh ok ues kur gjashtë motoristë futen brenda në një qendër tregtare me qëllim që të pla cki sin një dyqan orësh të shtrejta përball konsumatorëve të fri kësuar.

Pamjet janë marrë rreth 10 sekonda pasi që ha jdutët janë larguar ku ende shihet tymi i motorëve dhe një motor i rrë zuar përtok i njërit prej haj dutëve. Dy policë shifet duke vrapuar pas tyre pasi ishte kucur alarmi i sigurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *