E T.Merrshme, Ishte Infektuar Dhe Po Shërohej, V.Des Papritur Pedagogu I Njohur

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

K.oronav.irusi i merr jeten ne moshe te re mëngjesin e sotëm pedagogut te Universitetit Eqerem Çabej në Gjirokastër.

Luis Seiti rreth 41 vjeç ishte pozitiv për Covid-19.
Prej ditësh Seiti po merrte mjekim në shtëpi ndërsa mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë.

Seiti, para 3 ditësh kishte përfunduar karantinën ndërkohë ishin prekur dhe prindërit e tij. Profesor Seiti nuk vuante nga asnjë sëmundje shoqëruese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *