E rëndë, gjendet pa jetë një person, e kishin hedhur në përrua, dy shohet se…?

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Nje person eshte gjetur i v.dekur sot ne nje perrua. Sipas policise, dy shohet se ky shtetas mund të ketë gjetur v.dekjen për shkaqe ak sidentale.

Devoll/Informacion paraprak. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Më datë 25.01.2021, rreth orës 10:20, në fshatin Grapsh, Devoll, në një përrua, është gjetur pa shenja jete nga banorët e zonës, një shtetas ende i paidentifikuar, i cili nga të dhënat e para dy shohet se mund të jetë emigrant i paligjshëm.

Nga kqyrja paraprake e trupit të tij, nuk janë konstatuar shenja dhu ne dhe dy shohet se ky shtetas mund të ketë gjetur v.dekjen për shkaqe ak sidentale.

Trupi i pajetë do të dërgohet drejt m.orgut, ku pritet përgjigjja e ekspertizës mjekoligjore për të përcaktuar shkakun e v.dekjes.

Grupi he timor, po punon për të identifikuar v.iktimën si dhe për të z bardhur rrethanat e ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *