E rëndë/ Arr estohet 48 vjeçarja, mbante në frigorifer prej 10 vitesh trupin e nënës së saj

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një grua në Japoni, e identifikuar si Yumi Yoshino, është arre stuar nga policia pasi ka fshehur prej 10 vitesh trupin e pajetë të nënës së saj. Trupi i pajetë i gruas u gjet nga policia në një frigorifer. 48-vjeçarja pretendoi se e ka fshehur vde kjen, pasi kishte fr ikë që të dëbohej nga banesa që ata ndanin së bashku.

Vik tima, e cila mendohet se ka qenë rreth të 60-tave në kohën që ka ndërruar jetë, ishte emëruar me qira në një kompleks banesash komunale. Youshino u detyrua që të largohej nga apartamenti për shkak se nuk ishte e rregullt në pagimin e kësteve mujore, e në këtë kohë u zbulua skan dali. Mediat e huaja shkruajnë se ajo u zbulua nga një pastruese, e cila kishte ndjerë aromë të rëndë në banesë. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Ndërkohë sapo mësoi mbi ngjarjen, policia nisi menjëherë hetimet dhe arriti ta gjente e arrestonte Youshinon brenda një hoteli. Ekspertët shëndetësorë theksuan se një autopsi nuk mund të përcaktonte kohën dhe shkaqet e vde kjes së gruas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *