E PAPRITUR Çfarë I Ndodhi Mërgimtarit Shqiptar Në ZVICËR I Cili Mashtroi Socialen…

Lajme

Shqiptari 45-vjeçar për pak sa nuk d ënua për shkak se ai mashtroi entine papunësisë (RAv) në Zvicër. Tani ai mund të qëndrojë në vend, por i mbetet të paguaj gjobënRushiti mund të marrë frymë lirshëm: 45-vjeçari kosovar, i cili në Zvicër është duke jetuar për 27 vjet dhe ka një emër tjetë .Shtype reklamen dhe vazh.do lexo lajmin e plo.te me poshte ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *