E PABESUESHME/ Ja sa ka kushtuar kjo targë Veture në Dubai

Lajme

Shumë njerëz janë të fiksuar pas targave të veturave me kombinim të veçantë numrash dhe shkronjash.Por në Dubai si çdo gjë tjetër pasja e një targe të tillë të veçantë arrin çmime marramendëse.Në Dubai është lehtë të dallosh pjesëtarët e elitës së shoqërisë në këtë vend, sa më pak simbole në targa të veturave aq më i lartë është .Shtype reklamen dhe vazh.do lexo lajmin e plo.te me poshte ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *