E La I Fejuari 2 Javë Para Martesës, Por Ja Cka I Beri Me Pas / VIDEO

Uncategorized

30-vjeçares Katy Colins iu thye zemra nga i fejuari i saj, pasi ai e b ra ktis i atë vetëm dy javë para ‘ditës së madhe’. Por, ajo nuk u d or ëzua përkundër kësaj ngjarje të hi dhu r, dhe vazhdoi përpara duke e shn dër ruar jetën e saj në diçka të mahnitshme.

Përderisa shumë femra do të kalonin muaj ‘duke u mër zitur’ për këtë, Katy vendosi që të bëjë një ndryshim pozitiv në jetën e saj. Pavarësisht faktit se ajo nuk udhëtoi kurrë vetëm më parë, ajo e la punën, e shiti shtëpinë dhe filloi të udhëtojë nëpër botë. Duke folur për The Manchester Evening News, Katy tha:

“Gjatë kohës kur u ndjeva zem ërt hyer dhe e pik ël luar, u hutova se çfarë do të bëja me jetën time më tutje. Por, më vonë, unë vendosa që të udhëtoj botën. E bra ktis a punën, shita shtëpinë dhe veturën – pothuajse çdo gjë, vetëm për ta bërë këtë udhëtim rreth botës”.

Ajo më pas hapi një blog, duke shkruar për udhëtimet e saj në vendet si Tajlandë, Nepal, Dubai, Indi, Francë, Brazil, Argjentinë dhe shumë vende të tjera. Ajo tani i inkurajon femrat e tjera nëpër botë që nëse iu ndodh e njëjta gjë, të mos pik ël lohen dhe të bëjnë gjëra që nuk duhet bërë, pasi që jeta vazhdon – me ose pa ata që dashuronim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *