E gjen kobrën në BMW, ajo çfarë ndodh më pas do iu “sho.kojë”

Kuriozitet

E gjen kobrën në BMW, ajo çfarë ndodh më pas do iu “sho.kojë”

Një ekspert në largimin e gjarprinjve u ftua në njërin nga distriktet në Indi për të hequr një kobër që u ngjit në motorin e BMW-së.
Pronari i makinës tha se mendonte se ai kishte pasur një kobër mbi makinë gjatë udhëtimit të tij në Madurai, Tamil Nadu, dhe shpejt zbuloi se gjarpri ishte kapur disi pjesën e poshtme të veturës dhe ishte ngjitur në pjesët e brendshme të makinës.

Personi, i pa identifikuar, kërkoi ndihmë nga zjar rfi k ësit, por ai përfundoi duke marrë automjetin tek një auto-mekanik, i cili nuk ishte në gjendje të gjente gjarprin.

Një largues profesional i zvarranikëve nga organizata “Save Snakes” u thirr për kontroll dhe, më pas, qe në gjendje të gjente dhe largonte kobrën nga makina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *