E Fundit/ Mos Ia Mësyni Gjermanisë Pa Test Si Dhe Duhet Të…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Nga e diela, mos ia mësyni Gjermanisë pa testt si dhe duhet të…Përmes një njoftimi, nga kjo Ambasadë kanë bërë të ditur se nga data 23 janar pas mesnate (rrjedhimisht nga data 24 janar, ora 00:00). Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Udhëtarët nga mosha gjashtë vjeeç e tutje të cilët para udhëtimit hyrës në Gjermani kanë qëndruar në një rajon me inciidencë të lartë.

Po ashtu, udhëtarët të cilët në 10 ditët e fundit para udhëtimit në Gjermani kanë qëndruar në një rajon tjetër me rrezi-kshmëri duhet që më së voni 48 orë para udhëtimit hyrës të bëjnë një testtim.
“Testti duhet të jetë bërë më së shumti 48 orë para udhëtimit (koha e marrjes së mostrës)”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Ambasada Gjermane në Prishtinë ka njoftuar për rregullat e reja të cilat vlejnë për personat që ia mësyjnë Gjermanisë.
Përmes një njoftimi, nga kjo Ambasadë kanë bërë të ditur se nga data 23 janar pas mesnate (rrjedhimisht nga data 24 janar, ora 00:00).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *