E FUNDIT / Ky Lajm Është I Zi Për Vetëvendosjen

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ky lajm është i zi për Vetëvendosjen, juristi: Albin Kurti me 27 zyrtarë nuk mund të kandidojnë në zgjedhj eShty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ky lajm është i zi për Vetëvendosjen, juristi: Albin Kurti me 27 zyrtarë nuk mund të kandidojnë në zgjedhje Zgjedhjet e jashtëzakonshme do të mbahen me gjasë në muajin shkurt.Tashmë edhe LDK-ja e ka zyrtarizuar kandidatin e saj për kryeministër, pas PDK-së dhe LVV-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *