E FUNDIT/ Ja Çfarë Fillon Nga Java E Ardhshme Në Vend

Lajme

Siç njoftojnë nga Qendra për Shëndet Publik – Shkup, vaksinat kundër gripit sezonal sot do të arrijnë në Maqedoni dhe do të shpërndahen nëpër Qendrat e Shëndetit Publik në Maqedonisë.

Vaksinimi do të fillojë nga java e ardhshme ndërsa vaksinat janë prodhim francez nga kompania ‘Sanofi Paster’, njofton Telegrafi Maqedoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *