E Fundit/ Gjermania merr vendimin e ri ja cfare hyne ne fuqi nga sot

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ambasada e Kosovës në Gjermani, ka njoftuar mbi masat e reja të vendosura në shtetin gjerman, në kuadër të luf/ tës ndaj panddemisë.Në këtë njoftim jepen të gjitha masat që janë vënë në Gjermani, teksa të njëjtat do të jenë në fuqi deri më 31 janar 2021. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Në njoftim thuhet se nga data 11 janar të gjithë ata që hyjnë në Gjermani duhet të paraqesin testtin. “Nga data 11 Janar 2021 është e nevojshme paraqitja e P c r testt për udhëtarët në Gjermani.

Të gjithë shtetasit dhe udhëtarët që hyjnë në Gjermani duhet të paraqesin testtin p c r jo më të vjetër se 48 orë para futjess në Gjermani.

“Masat e Karanttinimit në Gjermani edhe përkundër testtit anë të parapara si edhe më herët.Testi i radhës duhet të bëhet 5 ditë pas karanttinimit dhe nëse ky del negattiv karanttina mund të përfundojë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *