E FUNDIT/ E Rëndë, Covid I Merr Jetën Koreografit Të Njohur Shqiptar

Uncategorized

Covid i ka marre jeten koreografit te njohur shqiptar Albert Vrapi nga Elbasani.Kane qene miqte e tij qe kane dhene lajmin e tr.ishte.“I madhi Albert Vrapi u nda nga kjo jetë ne 15 11 2020. Duhet ta kujtojmë te qeshur me nota muzike qe ai i krijonte ne koreografit me te bukura qe te gjith duartrokisnin dhe ngriheshin ne kemb. Ne Teatri Skampa Elbasan.

Berti eshte ne zemrat tona qytetit te Elbasanit ju shua nje yll. Ylli i modernizimit ylli i te bukures ylli i koreografis. Te percjell ne shtepin tende te fundit me kenget e Michael Jackson .Do i mungojn shum teatrit koreografit e tua”. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *