E Fundit : Duke Filluar Nga Data 24 Dhjetor Mbyllja Nuk Do Te Jete Me 22 Me 6 Te Mengjesit, Por…

Uncategorized

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu në një konferencë për mediat ka bërë me dije se duke filluar nga data 24 dhjetor orari i lëvizjes do të jetë deri në orën 20:30.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo.

Manastirliu në fjalën e saj ka theksuar se në kuadër të masave mbrojtëse për përhapjen, është vendosur kufizimi i lëvizjeve dhe i aktivitetit të restoranteve, Fast Food dhe lokaleve në shërbim të klientëve në ambjentet e tyre nga ora 20:30 deri në 06:00 të mëngjesit.

Sipas saj kjo është një masë që hyn në fuqi nga data 24 dhjetor dhe me 5 janar do të rikthehet sërish fasha orare e mbylljes nga ora 22:00 deri në 06:00 të mëngjesit.

“Pas analizës së situatës nga komiteti i ekspertëve në përfundim të javës së 51 të epid emisë nga vlerësimi i kryer gjatë javëve të fundit ekziston nje 359 raste për 100 mijë banorë. Situata ka paraqitur qëndrueshmëri. Përqindja e shtretërve të zënë është 25.3 % ekspertët vlerësojnë se situata paraqet qëndrueshmeri duke treguar dhe impaktin e masave të marra por kjo situatë ka ende nevojë për vlerësim dinamik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *