E FUNDIT / “Dënim I Madh E Pret Kadri Veselin”, Analisti Zbulon Skenarin

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Dënim I Madh E Pret Kadri Veselin”, Analisti Zbulon Skenarin! Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Dënim I Madh E Pret Kadri Veselin”, Analisti Zbulon Skenarin!

Bëhet fjalë se dy javë para se të arrestohej dhe të dërgohej në Hagë për gjykím nga Gjykata Speciale, ish-kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, kishte pranuar se do të dorëzohej vullnetarisht dhe ndaj tij s’duhej të ketë urdhëra rrest po që se i konfirmohet ak takuza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *