E FUNDIT/ Ambasada Shqiptare në Itali ben njoftimin e rëndësishëm për Shqiptarët atje

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 30 prill 2021, se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë. Nëse nuk keni plotesuar formularin për terheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë, atëherë cilido korrier që zgjidhni duhet të pajiset me.

Autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit, Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë.

Dokumentin vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri. Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00, shkruan si cdo here ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *