E Fundit/ ​Italia Paralajmëron Masa Ligjore, Ja Cfare Ka Ndodhur

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Italia do të marrë masa ligjore dhe do të rrisë presionin në Bruksel ndaj Pfi zer dhe AstraZeneeca për shkak të vonesave në shpërnddarjen e vak sinave kundër ko vi d, deklaroi sot ministri i Jashtëm italian. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Qëllimi është që kompanitë të vendosin sasinë e vak sinës që premtuan dhe të mos kërkojnë dëmshppërblim,“Kjo është një marrëveshje evropiane që nuk e respektojnë dhe për këtë arsye ne do të marrim masa ligjore. Ne po punojmë në mënyrë që plani ynë për vaksina të mos ndryshojë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *