E Dhim,Bshme/ Vd*Еѕ 18 Vjeçarja Nga Peja, E Cila Para Nje Muaji Kishte…

Uncategorized

Ka νdееkur në moshën 18 vjeςarja Anjeza Ibërdemaj, e cila ishte aksίdentuar para tre muajve.Lajmin e kanë bërë të ditur“Lajme nga Peja”, përmes një njoftimi në Facebook, shkruan “Kosovarja”.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo laj.min e plo.tw..

Me date 02.10.2020, Anjeza duke u kthyer nga shkolla u aksίdentua nga nje veture duke i shkaktuar lendime te rēnda.
Me daten 22.12.2020 Anjeza nderr0j jete te push0ft shpirti ne Paqe engjull.

Ngushllime Familjes Iberdemaj, ishte mbishkrimi i imazhit.

Ngushëllime familjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *